Over ons

Aangenaam kennis te maken

Christiane Brand en Hella Poldervaart, wij zijn ervaren logopedisten en werken in het Heemsteeds Centrum voor Logopedie en Communicatie. Wij zijn als docent Logopedie en Communicatie, verbonden aan de Hogeschool Inholland.

Onze kennis en ervaring combineren we met een persoonlijke benadering. Het probleem van u of uw kind staat hierbij centraal. We hebben regelmatig overleg en we hebben de mogelijkheid om een behandeling te combineren als dat wenselijk is. Op deze manier krijgt de cliënt de som van ons kunnen!

Onder het kopje over ons in de menubalk kunt u meer lezen over onze afzonderlijke specialisaties en kwaliteiten. We zijn u graag van dienst dus neem gerust even contact met ons op voor aanvullende informatie of het inplannen van een eerste afspraak.

Professioneel en klantvriendelijk

U kunt bij ons terecht voor problemen op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor en slikken, zowel bij volwassenen als bij kinderen. Het probleem, dat u of uw kind heeft, verdient maximale aandacht. Wij doen er daarom alles aan om u te helpen de problemen op te lossen of te verbeteren.

Verwijzing arts

U kunt gebruik gaan maken van de diensten van de Praktijk voor Logopedie, zodra u bent doorverwezen door uw huisarts, specialist, orthodontist of tandarts.

Specialisaties

We zijn een allround logopediepraktijk maar beschikken ook over de nodige specifieke kennis.

Kwaliteitsregister en registratie

Wij zijn allebei lid van de Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.